Cu 4GB RAM, camera principala duala, Gionee S9 este un smartphone care nu trebuie neglijat. Tocmai ce a fost lansat in China ! Sa vedem ce stie sa faca.

Gionee S9 : 3D touch display

Cum am mentionat si mai sus Gionee S9 tocmai ce a fost lansat in China. Cu un design inteligent, telefonul are o carcasa subtire de 7.4 mm si o greutate de 168g.  Este disponibil spre vanzare in trei variante de culori: Black , Gold si Rose Gold.

Display-ul sau este de 5.5 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Este un display curbat, care ca si iPhone 6s, 6S Plus is Gionee S8, vine cu tehnologie 3D Touch.  Procesorul octa-core este alimentat de chipsetul MediaTek 10 si functioneaza la o frecventa de 1.8 Ghz. Performantele ii sunt date de procesor, de memoria RAM de 4GB , dar si de sistemul de operare Android Marshmallow.  In plus, capacitatea de stocare este de 64 GB. Dar exista posibilitatea extinderii acesteia pana la 256GB , folosind un card microSD.

Cu privire la partea foto. Gionee S9 vine in combinatia de 13 MP + 5MP pentru camera principala duala , iar in fata ne ofera o camera de 13MP, extra suficienta pentru iubitorii de selfie-uri. Toate acestea sunt mentinute de o baterie de 3000mAh. Ce mai gasim pe Gionee S9 : 4G LTE, GPS, Bluetooth, USB si Wifi.

Gionee S9 : pret si disponibilitate

Telefonul va fi scos la vanzare pe data de 25 noiembrie. Cu 4GB RAM si camera duala principala , Gionee S9 este un telefon mid-range, iar pretul sau va fi undeva in jurul sumei de 400$.  Daca vrei sa il cumperi printre primii , poti verifica oferta gearbest .

In Romania quickmobile este primul care il va aduce , probabil pe la inceputul anului viitor. Vezi oferta online Gionee din Romania.