Acasa >> Infozone >> Fotoliu masaj Tokuyo

Fotoliu masaj Tokuyo

Mi-am cumparat de curand un fotoliu cu masaj si de atunci nu incetez sa-l recomand ori de cate ori am ocazia. E un produs pe care mi l-am dorit de mult si pe care l-am cumparat in cele din urma de la Komoder. Cei de la Komoder au o multime de fotolii cu masaj disponibile pe stoc, fapt pentru care a trebuit doar sa intru pe site si sa aleg produsul care mi-a atras cel mai mult atentia.

Cred ca am facut o alegere nemaipomenit de buna atunci cand am ales fotoliul Tokuyo TC-677 3D.

Aveam probleme cu somnul inainte. Mult timp insomniile m-au chinuit si nu am crezut vreodata ca un fotoliu cu masaj m-ar putea ajuta. Acest dispozitiv ma relaxeaza atat fizic, cat si psihic si am un somn mult mai linistit.

O functie interesanta a fotoliului Tokuyo TC-677e functia de masaj 3D. Datorita acestei functii ma pot bucura atat de un masaj energizant si intens, cat si de un masaj sensibil si relaxant. Dimineata ma trezesc cu un masaj intens, iar seara adorm cu ajutorul unui masaj de relaxare. E minunat.

Totodata imi place mult si faptul ca acest fotoliu imi maseaza bratele. Vin extrem de obosita seara de la munca si un astfel de masaj e extrem de benefic. De ce? Pentru ca acest model de fotoliu are imbunatatiri pentru masajul bratelor. A doua zi incep din nou munca energica si odihnita.

Ceea ce imi place mult la acest fotoliu de masaj e faptul ca pot avea o pozitie foarte comoda atunci cand ma bucur de masaj. Functia gravitatie zero ma ajuta sa ma relaxez in cel mai placut mod, stand in cea mai comoda pozitie. Trebuie sa incerci o astfel de experienta. Crede-ma ca nu se compara cu ceea ce ai incercat la fotoliile din spatiile comerciale. Un fotoliu cu masaj Tokuyo TC-677 3D e mult mai mult de atat.

Nu vreau sa ma lungesc prea mult cu informatiile, deoarece stiu ca te vei conviinge cu adevarat doar atunci cand vei incerca un astfel de produs. Trebuie insa sa-ti mai spun faptul ca fotoliul de masaj Tokuyo TC-677 3D are o serie de functii incredibil de benefice, printre care se numara masajul gatului, al mainilor, umerilor, gambelor sau talpilor. In cateva minute, fiecare parte a corpului tau poate fi relaxata.

In plus, acest model are si incalzire pentru picioare si spate, ceea ce te va face sa te relaxezi si mai mult, mai ales in zilele friguroase de iarna.

Intra pe site-ul celor de la Komoder daca vrei sa afli mai multe informatii legate de fotoliul de masaj Tokuyo TC-677 3D.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...