Acasa >> Gaming >> Fifa 17 for the love of the game – cerinte de sistem, pret
fifa 17

Fifa 17 for the love of the game – cerinte de sistem, pret

Daca iubesti fotbalul, nu rata FIFA 17. Aceasta este cea mai recentă versiune a jocului FIFA, cel mai faimos joc la momentul actual. EA Sport  vor lansa un demo al jocului în această lună, in care va aparea si Manchester United plus Jose Mourinho.

Demo-ul trebuie sa apara în această săptămână

EA Sport a anunțat un demo in aceasta luna. Versiunea oficială vine de asemenea, la sfârșitul acestei luni. Aceasta înseamnă că puteți experimenta acest joc faimos de fotbal în curând. Mai ales ca Jose Mourinho – managerul clubului MU- este, de asemenea, o aparitie speciala in pentru lansarea FIFA 17. Demo-ul va fi disponibil pe Play Station 4, Xbox One, și PC.

Una dintre noile caracteristici ale jocului este modul  Journey. In acest mod, jucătorii pot deveni Alex Hunter – o stea în ascensiune de la Manchester United. Rolul tau este de a ajuta echipa să câștige toate meciurile, mai ales pe cele din Premier League și UEFA Champions League. Aceasta este o veste buna pentru fanii lui MU, care doresc să “rupa” Liga Campionilor cu MU si Mourinho.

fifa 17

La fel ca in FIFA 16, există un mod Kick Off în cazul în care jucătorii pot avea acces rapid la meciuri și unde vă puteți exersa abilitățile în timp ce jocul se incarca. In mod specific, există skill-uri noi de joc : 3 de multiplayer și 4 de single-player. In plus, vei fi capabil să te joaci cu una dintre cele 12 echipe de fotbal din lume, pe trei 3 stadioane (Stamford, CenturyLink și City) în acest demo.

Fifa 17 : cerinte de sistem

Cerinte minime
Procesor : Intel Core i3-2100 3.1GHz | AMD Phenom II X4 965
Placa video : Nvidia GeForce GTX 460 | AMD Radeon R7 260
RAM : 8 GB
OS : Windows 7 64
Spatiu liber HDD : 50GB
Direct X : DX 11

Cerinte recomandate
Procesor: Intel Core i5-3550 3.3GHz | AMD FX-8150
Placa video : Nvidia GeForce GTX 660 | AMD Radeon R9 270
RAM : 8 GB
OS : Windows 7 64
Spatiu liber HDD : 50GB
Direct X : DX 11

FIFA 17 : Data oficială de lansare

EA vor lansa un demo la FIFA 17 pe 13 septembrie.  Între timp, versiunea oficială ar trebui sa vina pe 27 septembrie.  Jocul va fi disponibil pe Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 și PC. În plus, FIFA 17 este planificat pentru a aparea in magazinele in data de 29 septembrie.  Deci, este nevoie de aproximativ o jumătate de lună pentru a testa  faimosul joc.

Esti gata sa fii noul campion FIFA 17?

Fifa 17 oferta de pret

fifa-17-pretFifa 17

Platforma : PC/ Xbox One Slim / PlayStation 4 /Xbox 360 / Xbox One / PlayStation 3

Pret: cuprins intre 199 lei – 320 lei

Cumpara
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Uncharted 4

Uncharted 4 – pret , cerinte de sistem si data lansarii

Uncharted 4 este aparitia celor de la Sony Computer Entertainment si creatia celor de la ...