Acasa >> Infozone >> Domino DM98 un smartwatch cu un design aparte si pret acceptabil

Domino DM98 un smartwatch cu un design aparte si pret acceptabil

Domino se lauda cu doua modele de ceasuri inteligente Domino DM98 si Domino DM368. Intr-o piata aflata in continua crestere, cele doua smartwatch-uri ies in evidenta datorita design-ului aparte pe care il au, dar si al raportului bun pret/calitate.Aici vom vorbi despre DM98.

Domino DM98 – ceva aparte

Blakc Friday este deja de domeniul trecului. La fel putem spune si de Cyber Monday. In mare parte ai fost multumit, mai ales ca ai reusit sa iti cumperi la un pret bun ce iti doreai , sau ai fost dezamagit pentru ca te-ai blocat si nu ti-ai cumparat nimic, chiar nimic. Dar nu-i bai ! Doar pentru ca Black Friday si Cyber Monday nu mai sunt, asta nu inseamna ca nu poti obtine si acum oferte bune. Una dintre ele este la smartwatch-uri DOMINO ANYWEAR – un flash sale care nu trebuie ratat.

domino dm98

Domino DM98 este unul dintre cele mai “ciudate” ceasuri inteligente, pe partea de design. Mai bine spus , cu un design scos din tipare. Cand toata lumea merge pe clasicul design rotund, DM vine cu un ceas dreptunghiular, care este si mare. Display-ul sau  de 2.2 inch va atrage cu siguranta privirile . Suporta o rezolutie de 320 x 240 ppi, are o camera de 1.3 MP si un slot micro USB intr-o parte.

Sub capota sa , samrtwatch-ul este alimentat de un procesor dual core de 1.2 Ghz MTK 6572 si vine cu o memorie RAM de 512 MB. Capacitatea de stocare este suficienta pentru a stoca poze, numere de telefon, mesaje, etc . Are 4GB ROM. Domino DM98 suporta un nano SIM, are pedometru, GPS si conectivitate WiFi.

Sistemul de operare care guverneaza acest smartwatch este Android 4.4 si vine preinstalat cu aplicatii gen : Alarm,Bluetooth,MP3, MP4,Sound Recorder,Video Call,Wi-Fi . Totul este sustinut de o baterie de 900mAh , una foarte mare pentru acest gen de gadget.

CUMPARA ACUM – Obtine DM98 la un pret de 96.99$

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...