Acasa >> TV & Audio >> Despre Philips 50PUS6809 – recenzie si pret
Philips 50PUS6809

Despre Philips 50PUS6809 – recenzie si pret

Philips 50PUS6809 este un televizor cu un design futurist de 127 cm destinat pentru o cameră mai mare sau pentru o sufragerie. Datorită tehnologiei 4K Utra HD imaginile oferite sunt foarte clare,  3840 x 2160 pixeli rezoluţie –  adică de 4 ori numărul de pixeli faţă de un TV Full HD.


Specificaţii Philips 50PUS6809

  • Rezoluţie 4K Ultra HD 3840×2160 – imagini clare , Pixel Plus Ultra HD – 4 trilioane de culori, contrast dinamic de 500.000 : 1 , Digital Natural Motion
  • Procesor Dual-Core – viteză superioară datorită procesorului
  • Smart TV – aplicaţii social media : Facebook, Twitter, aplicaţii video : You Tube, permite conectarea cu dispozitive smart
  • Interacţiune inteligenta  – uşor de instalat, uşor de făcut upgrade firmaware : online sau prin USB
  • Recenziile sunt diferite pentru acest model. Mare parte din utilizatori sunt mulţumiţi , dar au fost şi oameni care s-au plâns de comutarea lentă între programe.  Această problemă se poate rezolva cu un update de soft.

Philips 50PUS6809 conectica


Recenzii utilizatori


Pro : YoMan – Imagini uimitoare
Imagine superbă , design foarte frumos , sunet clar şi cristalin cu efecte , ecou pe toate difuzoarele . Am citit pe la alţii că schimbă canalele greu , nu e adevărat se schimbă în maxim 2 secunde (Fraţilor e un televizor nu calculator) uni oameni vor să aibă performanţa unui PC să dea dublu clic şi instantaneu să se schimbe pagina pe net sau canalul.Cei ce va-ţi luat acest TV pentru a înlocui un PC aţi luat ţeapă.Vă spun sincer deocamdată sunt foarte mulţumit de acest TV .În smart TV se mişcă foarte rapid la o conexiune pe internet de 100Mgb/s prin wi-fi , fără întrerupere pe youtube şi navigare pe Google.Pentru o performanţă rapidă în navigarea pe internet vă sugerez măcar un Mouse wireles iar dacă aveţi şi o tastatură cu atât mai bine .Nu am încercat filme 3D redate de pe un stik usb pentru că sunt prea mari de la 20 Gb în sus şi nu deţin un stik aşa de mare ,apropo de stik dacă vă cumpăraţi să fie de cel puţin 32 de Gb şi de viteză mare pentru că tv-ul nu accepta stik-uri de viteza mică ,eu având un Kingstone de 16 Gb şi a picat la testul făcut de tv.Ochelarii sunt 3D activi şi se vede foarte bine la conversia de la 2D la 3D asta însemnând că puteţi viziona orice emisiune de la tv în 3D.Telecomanda este unica având toate funcţiile tv-ului .


Pro : cristibox – faceți ultimul upgrade din 17.12 2014
La început am fost dezamăgit. Televizorul se restarta de câteva ori pe oră.Era fff enervant.Comenzile le procesa extrem de greu. După ce am sunat la Philips,mi.au recomandat ultimul upgrade(doar apăruse) Toate problemele au dispărut și m—am putut bucura de calitățile acestui televizor, cu o imagine superbă.
Da, recomand acest produs.


Contra : tony – este un televizor care te îmbolnăveşte de nervi
Se blochează, se restartează, nu pot urmări un film că se schimbă formatul imaginii,se blochează şi trebuie scos din priză… un mare KKT!!!

Pret

Philips 50PUS6809 are un preţ de achiziţie mai mic, 12% reducere faţă de cel iniţial ( 500 de lei economie) .     

 
 
 
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

bose ae2w

Bluetooth Bose AE2w – recomandare casti pentru gameri

Grafica jocurilor pe calculator in ziua de azi este extraordinara. Imaginile sunt aproape reale, cu ...