Acasa >> Casa & gradina >> Despre masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE
masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Despre masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Daca vrei o masina buna de spalat, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este alegerea perfecta pentru o familie cu copii. Inovatia Add-Wash, care iti permite sa adaugi haine in masina de spalat, in timpul derularii programului de spalat, face toti banii.

Tuturor ni s-a intamplat sa bagam hainele la spalat, sa dam drumul la program si apoi sa ne dam seama ca am uitat o soseta in cosul de rufe. Ei, bine, acum nu mai este o problema.

Usa de incarcare a masinii, are la randul ei o alta usa mai mica, prin care se pot introduce haine in masina de spalat, dupa inceperea programului. Atentie, hainele se pot introduce doar daca temperatura apei nu depaseste 50 grade Celsius.

Cumpara Samsung WW70K44305W/LE

Ideala pentru familii, datorita capacitatii mare de incarcare a rufelor, 7 kg,  masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE , are dimensiunile unei masini de 5 kg, adica adancimea 55 cm, latimea 60 de cm si inaltimea de 85 de cm. Nu ii trebuie mult spatiu, poate fi pusa exact in locul unde era fosta voastra masina de spalat.

Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reducerea la minim a zgomotului si performanta de durata.

Masina este clasa A+++.  Foloseste magneti puternici, pentru o performanta mai silentioasa si mai puternica, insa consuma mai putina energie decat un motor universal. Si, prin eliminarea periilor, ofera o durabilitate exceptionala. Producatorul ofera o garantie de 10 ani pentru motor.

O alta inovatie extreme de utila este sistemul automat de monitorizare al erorilor Smart Check. Sistemul detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Interesant, nu?

Nu mai vorbim despre cum arata. Samsung are produse atragatoare , din material de foarte buna calitate. Imaginile vorbesc de la sine.

Iata specificatiile complete :

Caracteristici generale

Capacitate de spalare (kg) 7
Viteza de centrifugare (rpm) 1400
Clasa eficienta energetica A+++
Clasa eficienta la stoarcere
Tip afisaj LED
Numar programe spalare 14
Programe spalare Ciclu: Baby care, Lenjerie de pat, Bumbac, Spalare zilnica, Imbracaminte de culoare inchisa, Rufe delicate, Clatire+Stoarcere, Spalare super eco, Sintetice, Lana
Tehnologii si sisteme Tehnologie Eco Bubble, Smart Check
Functii si optiuni Speed Spray (Super Speed), AddWash, Bubble Soak, Functia de siguranta „Child Lock”
Caracteristici speciale Culoare usa: Crystal gloss, Rezistenta ceramica, Final intarziat, Tambur Diamond

Caracteristici tehnice

Consum energetic (kWh) 122 kWh/an
Motor Digital Inverter

Dar, lucrul cel mai important, pentru noi, este faptul ca este la REDUCERE ! O gasiti la un pret foarte bun, redus cu 17% pe emag.ro.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Placa de indreptat parul remington

Placa de indreptat parul Remington cu 55 la suta mai ieftin

Daca esti in cautarea unui cadou pentru prietena ta sau daca iti doresti sa iti ...