Acasa >> Mobile >> Despre iPhone 4SE – pret, detalii si data lansarii
iPhone 4SE

Despre iPhone 4SE – pret, detalii si data lansarii

Cine se gandea ca o sa se intoarca iPhone 4?! De data asta sub o versiune mult mai imbunatatita, Apple iPhone 4SE.

Apple iPhone 4SE – foarte slim

In august ne vom intalni cu cele trei versiuni de iPhone 7. In afara de asta, se pare ca vom mai cunoaste un alt model frumos si anume iPhone 4SE. Conform unor zvonuri, 4SE va aparea anul acesta, probabil putin dupa aparitia lui 7.

Din cate stim pana acum despre 4SE, se pare ca va fi cel mai bun smartphone de 4inchi de pe piata. Dar hai sa vedem specificatiile sale.

iPone 4SE

Dupa cum se vede si in imagini, iti dai seama ca acest model de telefon vine cu senzor de amprenta. In afara de asta, iPhone 4SE va avea o camera principala de 12MP iSight si una de 5MP pentru sefie-uri. Alte aspecte : procesor Apple A9 si 2 GB RAM.

Modelul vine in trei variante, in functie de capacitatea de stocare : 16,32 si 128 GB. De asemenea , iPhone 4SE este disponibil in 4 culori : alb, negru, auriu si rose gold.

Pe partea de porturi vom avea : un port de audio si un port USB Type-C.

iPhone 4SE se aseamana foarte mult cu iPhone 4s la design. Numai ca va avea un ecran mai mare( 4 inch) fata de cei 3.5 inch cat gaseam la 4s. Mai mult, 4SE este mult mai subtire (6.3mm) fata de 4s(9.3mm).

Camera a cunoscut si ea o imbunatatire.

De unde il cumpar

Apple este posibil sa-l lanseze spre vanzare prin august, cel tarziu septembrie-octombrie. Pretul sau va fi undeva pe la 230 euro pentru versiunea de 16GB , iar pentru cea de 32GB si de 128GB, undeva pe la 270 euro , respective 320 euro.

iPhone 4SE – vezi oferta online

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...