Acasa >> Laptop & Desktop >> Dell XPS 15 – laptop cu un display 4K superb
Dell XPS 15

Dell XPS 15 – laptop cu un display 4K superb

Cand ne-am intalnit prima oara cu Dell XPS 13 am fost foarte impresionat de el. Aveai tot ce iti doreai la un ultrabook mic : design de calitate, portabilitate maxima, specificatii de vis. Dar fratele sau mai mare – Dell XPS 15 – este clar destinat pentru un altfel de munca. Desi Dell nu mentioneaza, XPS 15 este perfect pentru cei dintre voi care fac lucrari de proiectare, grafica compleza, editare video etc.

Dell XPS 15 – Design

Dell XPS 15 este clar mai mare ca XPS 13. Este construit din acelasi material – aluminiu in partea de sus combinat cu fibra de carbon in partea de jos. Astfel se obtine o rezistenta foarte mare si in acelasi timp o greutate scazuta … iar cand deschizi capacul arata grozav.

Cel mai uimitor lucru despre acest notebook este faptul ca este incredibil de usor , subtire si este destul de mic pentru 15 inchi. Dimensiunile sale sunt mult mai mici datorita ramelor foarte subtiri din jurul ecranului . In plus, din profil are 17 mm in partea din spate si scade pana la 11mm in partea din fata.

dell xps 15

Din pacate este destul de dificil sa il mentii mai tot timpul curat. Interiorul este facut dintr-un plastic mai moale , placut la atingere, pe care se imprima destul de usor amprentele. Tastatura nu este full, adica nu are partea numerica din dreapta, iar touchpad-ul este mare si pozitionat foarte bine, destul de aproape de tastatura .

Dell XPS 15 – Specificatii tehnice

Pe partea hardware, Dell XPS 15 este disponibil in trei variante de procesoare : Intel Core i3, i5 si i7. Suporta maxim pana la 64GB DDR4 – 2133MHz RAM, datorita noii arhitecturi Skylake, dar probabil ca vei folosi maxim 16 sau 32 GB. Sunt disponibile doar doua variante de placi video , Intel HD Graphics 530 iGPU (pentru varianta i3) si NVIDIA GeForce GTX 960M GPU(pentru variantele i5 si i7), care este mai potrivita pentru jocurile si aplicatiile grafice complexe.

dell xps 15

Display-ul pentru cele trei variante este Full HD si Ultra HD. Primul vine intr-o carcasa mai usoara de 1,78 kg pe cand cel 4k Ultra HD este pentru varianta de 2 kg. De asemenea, verisiunea Full HD are o baterie de 56Wh , iar celelalte doua o baterie mai mare de 84Wh , ca sa compenseze energia mai mare consumata de un display mai pretentios.

Capacitatea de stocare variaza si ea , de la model la model.Avem posibilitatea conectarii unui HDD dar si a unui SSD, la toate cele trei modele. Pe site-ul oficial Dell, gasim informatia ca putem conecta maxim 256 GB SSD.

In ciuda aspectului subtire, la toate modelele beneficiem de multe porturi USB 3.0, USB 2.0 , HDMI, Lan RJ-45, 3.5 mm audio , SD card reader.

Dell XPS 15 oferta

Dell XPS 15

  Model : Dell XPS 15
  Producator Dell
  Procesor : i3, i5 sau i7

 

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...