Acasa >> Infozone >> De ce nu ingheata congelatorul?
congelator ingheata

De ce nu ingheata congelatorul?

In orice locuinta e nevoie de un congelator in care sa pastram anumite alimente, legume pe timp de iarna, carne, etc. Eu nu am un singur congelator, ci doua. Pe ultimul l-am luat acum 2-3 luni de pe emag.ro.

Am avut nevoie de inca un congelator deoarece  merg des la rudele mele de la tara si mereu vin incarcata cu produse bio pe care vreau sa le pastrez in cele mai bune conditii, pentru ca nu le pot consuma pe toate o data.

Congelatoarele  mele functioneaza perfect, insa, uneori am avut si eu probleme cu unul dintre ele, cu cel mai vechi. Multe persoane se plang de faptul ca nu mai ingheata congelatorul si nu stiu de  ce. Am patit si eu acest lucru si m-am informat in privinta cauzelor. In cazul meu era o defectiune minora de domeniul tehnic.

Daca nu mai ingheata congelatorul, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici alimentarea. Vezi daca priza functioneaza si daca bineinteles congelatorul este conectat la priza. Pot fi cazuri in care acceidental congelatorul se deconecteaza de la priza.

Totodata, ai grija ca usa de la congelator sa fie mereu inchisa. In cazul in care o uiti deschisa, asa cum te astepti, acesta se va dezgheta.

Congelatorul poate avea probleme cu inghetatul si atunci cand nu lasi suficient spatiu intre el si perete. Spatiul  insuficient inseamna un randament scazut, fapt pentru care lucrurile nu vor fi cum te astepti.

Bineinteles ca si anumite defectiuni la motor sau la alte componente pot face ca lucrurile sa nu functioneze la parametri normali si congelatorul sa nu mai inghete.

Pentru defectiunile tehnice, ideal ar fi sa chemi un specialist pentru a te asigura de faptul ca lucrurile vor sta ca inainte si ca reparatia se va face in cele mai bune conditii.

Daca mai stii si alte cauze care pot duce la dezghetarea congelatorului in mod neasteptat, impartaseste-le cu noi.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...