Acasa >> Infozone >> Cum sporesti productivitatea angajatilor cu asigurarea de sanatate
asigurari de sanatate

Cum sporesti productivitatea angajatilor cu asigurarea de sanatate

Este bine cunoscut faptul că pilonii de rezistență ai oricărei companii sunt angajații acesteia. Un angajat mulțumit de jobul său își va găsi motivația, va fi eficient și va promova mai departe valorile companiei sale. Ideal ar fi ca orice companie să depună eforturi pentru a-și păstra angajații mulțumiți.
Angajații mulțumiți de jobul lor sunt acei oameni care și-au găsit scopul și luptă pentru el, acei oameni proactivi care vor să evolueze în permanență, căutând noi metode de a rezolva situații și noi tactici de a face lucrurile să meargă. Sunt aceia care vin zâmbind la birou și se întorc acasă relaxați. Angajații mulțumiți au timp de ei și familia lor, pentru că, de când au asigurare de sănătate, se simt în siguranță.

Pentru a atrage angajații și a le spori productivitatea, cei de la Signal Iduna au creat Signal Enterprise, o soluție integrată a asigurării de sănătate de grup, care poate fi personalizată în funcție de necesitățile companiei. Prin intermediul Signal Entreprise, companiile pot beneficia de toată expertiza Signal Iduna în domeniul asigurărilor de sănătate.

Aceste pachete de asigurări pentru angajați sunt destul de flexibile, putând fi construite în funcție de bugetul pe care angajatorul îl poate aloca pentru fiecare angajat, sau în funcție de specificul companiei.

Beneficiile angajaților oferite de serviciile medicale din cadrul ofertei de asigurare a Signal Iduna sunt:

Ambulatoriu

● Consultațiile și controalele
● Analizele de laborator
● Investigațiile
● Tratamentele
● Monitorizarea sarcinii
● Intervenții stomatologice
● Controale anuale preventive

Spitalizare
● Spitalizarea de zi sau continuă
● Intervențiile chirurgicale
● Nașterea

Înainte de a genera o ofertă, cei de la Iduna vor face o evaluare detaliată a nevoilor companiei, punându-vă la dispoziție un plan personalizat, în funcție de structura demografică și geografică a grupurilor, de profilul de risc și de necesitățile de acoperire.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...