Acasa >> Infozone >> Cum am reusit sa-mi cumpar in sfarsit bicicleta mult visata
Cu bicicleta

Cum am reusit sa-mi cumpar in sfarsit bicicleta mult visata

Cand eram mic, imi doream si eu ca toti copiii o bicicleta. Insa, in acele vremuri era cam greu pentru parintii mei sa imi cumpere una. Ma uitam cu oarecare invidie la copiii care se plimbau cu bicicleta si visam ca intr-o zi sa am si eu una doar a mea.

Anii au trecut si intr-o buna zi mi-am luat si eu o bicicleta. Mi-am luat o bicicleta cu buletinul. Nu, nu am inchiriat o bicicleta de la centrele de inchiriere din oras, ci mi-am achizitionat una cu ajutorul unui credit doar cu buletinul . Sa va povestesc cum a fost totul.

De ceva timp am observat faptul ca incerc tot mai mult sa protejez mediul. Mi-am dat seama intr-o zi ca o buna modalitate prin care pot face acest lucru e sa merg la munca pe bicicleta. Insa, ce bicicleta cand eu nu aveam una? Cand am inceput sa castig bani din ceea ce fac, prioritara a fost masina, nu m-am gandit ca o sa vreau bicicleta. Mi-am dat seama de faptul ca sunt o multime de masini prin oras si ca traficul ma face sa ajung mai greu la serviciu decat daca as avea o bicicleta.

Am inceput sa intru pe site-urile de profil si sa caut modele disponibile. Nu voiam chiar orice, ci una buna. Insa, aveam un buget destul de limitat pentru asta si bicicletele pe care le vedeam eu nu prea se incadrau in buget. Dar, surpriza! Pe site, undeva in partea de jos, mi-a aparut o reclama la o institutie financiara nebancara care acorda credite foarte repede si foarte simplu doar cu buletinul. Am luat-o ca pe un semn si i-am contactat. Am vorbit cu ei si in 60 de minute aveam banii necesari.

Mi-am luat bicicleta dorita si apoi mi-am platit ratele mult mai simplu si rapid decat credeam. Nici nu am simtit ca am rate sau ca am facut o investitie destul de mare in bicicleta.

Acum am bicicleta dorita, am terminat-o de platit de vreo 3 luni si ma bucur de faptul ca fac miscare, ajung mai repede la serviciu si ca bineinteles protejez si mediul inconjurator.

E cam greu de mers uneori prin oras, deoarece nu sunt piste special amenajate, iar acolo unde sunt, de multe ori sunt ocupate de pietoni. Insa, merg atent, am grija si ma bucur de o experienta placuta in fiecare zi.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...