Acasa >> Infozone >> Cele mai bune mărci de anvelope off road

Cele mai bune mărci de anvelope off road

Cautati pneuri off road ieftine? Perfect. Am hotărât că este timpul să facem ceva în privința economiei – Vă ajutăm să găsiți cea mai bună ofertă posibilă pentru anvelopele off road de valoare.

Nu numai că am vrut să găsim anvelopele la cele mai bune prețuri, dar și de la vânzătorii cu cea mai bună reputație online. Nu este atât de greu să găsești anvelope ieftine, dar de multe ori furnizorii nu par foarte fiabili.

Asta poate duce la o experiență proastă și chiar mai rău – cheltuirea mai multor bani decât ați putea cumpăra aceeași pneu pentru un dealer de renume. Deci, informatiiledemai jos vă vor duce la furnizorii atât cu cele mai bune prețuri cât și cu ratinguri excelente ale clienților. Și credem că este cel mai bun mod de a economisi cu adevărat bani pe anvelopele off road.

Anvelope off road ieftine – cele mai bune mărci

AMS – Anvelope cu preț redus de la distribuitor.

Carlisle – producător de anvelope de specialitate care este cunoscut pe piețele industriale și agricole. Majoritatea liniei de anvelope off road se adresează segmentului de utilități.

Cheng Shin  – producator de cauciuc chinez care a fost pe piața vehiculelor off road de mai mulți ani. Cunoscut pentru anvelope ieftin, de lungă durată. Ei fac, de asemenea,  si alte pneuri ATV sub alte nume de marcă.

CST – realizat de Cheng Shin. Foarte popular pentru a fi o anvelopă destul de bună la un preț real. Ei au acum o linie completă de anvelope ATV.

Dunlop – anvelopa OEM pe cele mai populare branduri off road

Duro – oferă modele curente de rulare, cum ar fi anvelopele mai scumpe, dar la prețuri de valoare.

GBC – Folosit pentru a fi cunoscut ca Greenball. De asemenea, realizat de Cheng Shin. Aceste anvelope sunt cunoscute pentru o uzură îndelungată și rezistență sporită la puncție. Mai mult orientată spre performanță decât marca CST.

Interco – Foarte cunoscuti în piața camioanelor off-road. Oferă câteva anvelope de ATV specializate în principal pentru noroi și nisip.

Goodrich – Cel mai mare producator de pneuri pentru off road, anvelopa Goodrich All Terrain pentru aproape orice situatie.

Kenda – Una dintre cele mai populare producători de pneuri off roaddupă vânzare. Ei au anvelope pentru aproape orice aplicație

Maxxis – Un alt pneu făcut de Cheng Shin. Foarte cunoscut pentru modelele Razr și Mudzilla. Foarte popular pe ATV-uri utilitare 4×4.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Care este viitorul încălțămintei?

Problema noastră actuală despre SNEAKERS este tematica viitoare – și ne uităm la viitoarele modele ...