Acasa >> Laptop & Desktop >> Cele mai bune 5 Desktop All-in-One in 2015
desktop all-in-one

Cele mai bune 5 Desktop All-in-One in 2015

Sistemele Desktop All-in-One  sunt cu adevarat bestiale. Daca inainte exista o singura nisa, cea oferita de Apple, si anume iMac, astazi gasim solutii all-in-one ce pot inlocui cu adevarat orice desktop PC, al oricarui brand, fie ca vorbim de HP, Dell, Toshiba, Lenovo etc.

Apple iMac a crescut in popularitate la sfarsitul anilor 90 si anii 2000, determinand astfel ceilalti producatori de PC-uri sa-si reevalueze strategia. Sfarsitul monitoarelor CRT a grabit adoptia acestor sisteme deoarece monitoarele LCD sunt mult mai subtiri deacat cele CRT (astfel intreg sistemul devine mai subtire).

Faptul ca ecranele LCD sau IPS folosesc mai putina energie si nu emit radiatii a ajutat la inlocuirea monitoarelor CRT. In orice caz ecranele din sistemele All-In-One sunt de  inalta calitate, mai usoare si mai putin voluminoase .

Procesoarele inovatoare ce nu emit caldura au ajutat la conturarea peisajului. Pana recent majoritatea producatorilor au urmat modelul Apple iMac, in care toate componentele PC-ului se aflau in spatea ecranului, aceasta practica ducand la ingrosarea carcasei.

dell--xps18-all-in-one-pc

Componentele mai mici si stocarea avansata din zilele noastre,  permit producatorilor luxul de a construi PC-ul la baza sistemului permitand astfel un ecran si o carcasa mai subtire de numai cativa mm grosime.

Precum alte desktop-uri sau laptop-uri, Desktop All-In-One vin intr-o gama variata de preturi de la modele low-end la 400$ pana la modele de 27 inch la 2500$. Ca de obicei, pentru mai mult se plateste in plus. Blu-Ray, USB 3.0, 16GB RAM, tunere HDTV, mai multe dispositive de stocare, 3D gaming, procesoare quad-core, SSD, toate acestea inseamna un pret mai mare de productie, pe care il suporta clientul.

Cel mai bun raport calitate pret il gasim la desktop all-in-one mid-range intre 1000 si 1500$. Sunt dotate cu 1080p HD, procesoare quad-core, hdd de 1TB sau mai mari, DVD sau Blu-Ray, tastatura si mouse wireless.

Touch screen-urile sunt o necessitate. Windows 8 este optimizat pentru ecranele touch, asa ca se cuvine, sa cautati un sistem cu cel putin 5 puncte de atingere.

Exemple pentru care touchscreen-urile nu sunt necesare sunt Mac-urile (OSx nu este optimizat pentru touch) sau cand folositi programele in modul desktop.

In ultimele luni exista un trend pentru desktop All-In-One portabile. Aceste sisteme se aseamana cu tablete gigant si vin cu o baterie integrata. Nu sunt destinate pentru a fi folosite in metrou spre serviciu, dar pot fi folosite pentru a va muta dintr-o camera in alta fara a opri sistemul.

Cel mai vandut

Caracteristici : Desktop PC Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One 21 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, Haswell™, 21.5″, Full HD, 4GB, 500GB, DVD-RW, nVidia GeForce 820A 2GB, Wi-Fi, Free DOS, White, Mouse + Tastatura

 

Cel mai apreciat

  Caracteristici : Sistem Desktop PC iMac 27 cu procesor Intel® Quad Core™ i5 3.20GHz, Haswell™, 27″, QHD, 8GB,  1TB, nVidia GeForce GT 755M 1GB, OS X Mountain Lion, ROM KB

 

 

Cel mai performant

  Caracteristici : Sistem Desktop PC iMac 27 cu procesor Intel® Quad Core™ i5 3.50GHz, Haswell™, 27″, Ecran Retina 5K, 8GB, 1TB, AMD Radeon™ M290X 2GB, OS X Yosemite, ROM KB

Cel mai ieftin

Caracteristici: Desktop PC Asus ET2040IUK All-in-One 19.5” cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ J1800 2.41GHz, 20″, 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Wi-Fi, Black, Mouse + Tastatura

Cel mai mobil

Caracteristici: Desktop PC Dell All-in-One XPS 18 cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, 18.4″, Full HD, Touch-screen, 8GB, 1TB + SSD 32GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...