Acasa >> Infozone >> Cel mai mare și mai strălucitor inel de logodna

Cel mai mare și mai strălucitor inel de logodna

Printesa Diana și Kate Middleton

Printesa Diana, inelul de logodna din safir, care acum apartine Kate Middleton, este usor unul dintre cele mai iconice bijuterii din istorie. Sapphire de 12 carate are 14 diamante solitare înconjurătoare. După moarteaprintesei  Diana în 1997, inelul a fost transmis la Prince William, care l-a oferit lui Middleton în 2010 atunci cand a cerut-o in casatorie. Au existat multe inele Diana inspirate, deși se zvonește că Kate a cerut ca inelul să nu mai fie imitat după ce a acceptat sa il poarte.

Priscilla Presley inelul de la The King

Elvis Presley a cerut-o pe Priscilla in casatorie cu un inel cu diamante Abraham de trei carate, cu 20 de diamante detașabile, achizitionat dintr-o bijuterie din Memphis, creatie a lui Harry Levitch. 36 de ani mai târziu, Nicholas Cage a dat fiicei Priscillei un inel de logodna impresionant 10+ Carat Diamond Bulgari, însă Cage și Lisa Marie au fost  căsătoriti timp de mai puțin de patru luni.

Inelul  Miei Farrow de la Frank Sinatra

Mia Farrow a primit un inel de logodnă uluitor montat cu un solitar de 9 carate, diamant în formă de pară de la Frank Sinatra în iunie 1966. Căsătoria lor a durat doar 2 ani, dar inelul nu va fi uitat niciodată.

Inelul lui Elizabeth Taylor de la Richard Burton

Taylor s-a căsătorit de opt ori și a strâns niște bijuterii magnifice de-a lungul timpului. Dintre toate angajamentele sale, inelul de la Richard Burton este cel mai mare –acesta i-a dat un inel cu un diamant de 33 de carate . Acest “diamant Krupp” a fost atât de unic și superb, încât numele a fost ulterior schimbat în “Diamond Elizabeth Taylor”.

Aceste inele si alte inele celebre sunt folosite frecvent ca inspiratie pentru designul inelului de logodna personalizat.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Accesorii pentru o imprimanta

Cititor de carduri de memorie încorporat Puteți căuta o imprimantă cu un cititor încorporat de ...