Acasa >> Infozone >> Ce ne oferă Netbet pe partea de mobile: aplicații Android, iPhone, iPad etc.?

Ce ne oferă Netbet pe partea de mobile: aplicații Android, iPhone, iPad etc.?

Netbet (D. ONJN 1279 / 29.06.2015) este una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate, care ne oferă aplicații pentru mobil sau tabletă, fie că vorbim de dispozitive cu sisteme de operare Android sau iOs (iPhone și iPad), dar și posibilitatea de a accesa diversele discipline de pariuri direct din browser.

Agenția de pariuri online Netbet s-a remarcat în special prin oferta diversificată de pariuri live, dar și prin oferta extrem de bogată în sporturi, ligi și tipuri de pariuri. La fel ca și ceilalți operatori de talie mondială, Nebet nu este o simplă casă de pariuri, ci este o adevărată platformă completă de jocuri de noroc online, care se adresează tuturor împătimiților de adrenalină.

Cum putem juca la Netbet de pe mobil sau tabletă?

pariurix - androidblogger (1) (1)

Pariuri sportive – Pentru această disciplină avem o aplicație pentru Android și una pentru iOs. Ambele soft-uri pot fi descărcate chiar de pe pagina oficială a operatorului. Oferta completă de pariuri poate fi accesată și direct din navigatorul telefonului mobil (Chrome, Firefox, Safari, Opera etc.), fără a fi nevoie să instalăm nimic.

Cazinou – În cazul jocurilor de cazinou, Netbet propune o soluție mult mai simplă. Peste 200 de jocuri de cazinou pot fi accesate direct din navigatorul telefonului sau al tabletei, așa că nu mai există nici o diferență între deținătorii dispozitivelor pe care rulează Android, iOs sau Windows Phone.

Chiar dacă toate cele peste 600 de jocuri nu pot fi accesate de pe mobil, oferta este suficient de largă pentru a se adresa tuturor pasionaților. Până la urmă, furnizarea tuturor jocurilor ar duce la o încărcare prea mare de date, care ar putea afecta performanțele aplicației web și implicit, a dispozitivului care este nevoit să le descarce. Din aceleași motive, nici un alt operator nu introduce oferta completă de jocuri de noroc și pe platformele mobile.

Poker – aplicația Netbet Poker este disponibilă pentru sistemele de operare cele mai populare de pe glob, și anume: Android, iOs și Windows. Astfel, fie că dispui de un iPhone sau iPad, de o tabletă sau un telefon care folosește Android sau Windows, sau  un computer care rulează Windows sau iOs (Mac – Apple – MacBook/iMac). Din acest motiv, nu vei avea nici un motiv să ratezi premiile lunare cash în valoare de peste 5 milioane de Euro.

Bonusuri și oferte

Cele mai bune bonusuri și oferte promoționale de la Netbet pot fi accesate exclusiv prin intermediul site-ului comunității pariorilor din România, PariuriX.com:

La pariuri sportive, avem un bonus exclusiv de 100% până la 350 RON, la primul depozit!

Bonus Netbet prin PariuriX

În ceea ce privește jocurile de cazinou, bonusul de bun venit este 100% până la 800 RON, o ofertă greu de egalat!

La Poker, fiecare nou utilizator poate să-și tripleze instant banca prin intermediul bonusului de 200% la prima depunere.

Aceste oferte sunt rezervate în exclusivitate noilor jucători și nu pot fi accesate decât o singură dată per adresă domiciliu, calculator și adresă de IP.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursa sigură de venit. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteți primi asistență pe site-ul jocresponsabil.ro.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016


 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...