Acasa >> Infozone >> Care este viitorul încălțămintei?

Care este viitorul încălțămintei?

Problema noastră actuală despre SNEAKERS este tematica viitoare – și ne uităm la viitoarele modele a ceea ce urmează în încălțăminte într-un articol caracteristic. “O Revoluție Silentoasa” se întâmplă, iar expertii in moda prezic că o revenire a brandurilor indie, a producției durabile și a tipăririi 3D ar putea fi pilonii viitorului. În acest articol, analizăm unele dintre principalele tendințe ale timpului nostru, acordând o atenție deosebită brandurilor mici care, în opinia noastră, devin din ce în ce mai importante.

Sneakersii moderni  dar obositi continua sa devina mai indraznet. Uită-te la orice adidasi NMD sau EQT ADV și vei vedea virtual ultima formă de triunghi ultra-agresiv. De asemenea, vedem interpretări inovatoare ale stilurilor iconice pe care nu le-am avut niciodată înainte. Fie că sunt frumos executate cizmele de iarna hibride Sneaker Boots, cum ar fi Nike Air Max 95 Sneakerboot, versiuni de sandale  adidași ca  Reebok Instapump Fury Sandal, sau stiluri tradiționale traduse la o parte superioară ca New Balance cu seria lor noua.

Cu un accent masiv pus pe colaborări cu celebrități, vedem mai multe femei cu tendință de înfrumusețare care se încalta în adidași  mai des decât oricând. Și datorită co-semnului celebru, capcanele adolescentei care erau probabil puțin mai “sigure” cu alegerile  de pantofi pot purta o încălțăminte mai puțin riscantă – ceea ce este minunat pentru designerii de încălțăminte, deoarece nu este nimic mai rău decât stagnarea.

Privind rivalitatea Adidas vs. Nike, vedem un decalaj în care brandurile indie mai obscure de nivel mediu au posibilitatea de a se strânge și de a înflori pe cont propriu. Internetul joacă, de asemenea, un rol imens, permițând brandurilor mai mici să rămână relevante și să se susțină. A fi capabil să vândă direct consumatorilor permite brandurilor să își păstreze marjele la un nivel relativ scăzut, spre deosebire de magazinele care iau o bucată mare; acest lucru la rândul lor, ei să reinvestească în ei înșiși. Această realitate este restructurarea modului în care industria încălțămintei a funcționat de zeci de ani.

Brand Black continuă să împingă atât încălțăminte de performanță, cât și încălțăminte obișnuită, folosind o construcție inovatoare și oferind încălțăminte unică și extrem de avansată

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Accesorii pentru o imprimanta

Cititor de carduri de memorie încorporat Puteți căuta o imprimantă cu un cititor încorporat de ...