Acasa >> Foto & Video >> Canon PowerShot G7 X – pret , specificatii

Canon PowerShot G7 X – pret , specificatii

Canon PowerShot G7 X  este o camera compacta , mica, dar care se transforma intr-un monstru cu un singur click. Daca te-ai saturat sa cari dupa tine DSLR-ul de fiecare data cand vrei sa fotografiezi ceva, care nu trebuie sa participle la un concur de fotografie, sau daca, in sfarsit, ti-ai dat seama ca telefonul nu este camera de fotografiat, atunci o camera compacta este ceea ce iti trebuie.

Canon PowerShot G7 X specificatii si pret

  • Senzor CMOS 1" de 20.2 Mpx
  • Procesor de imagine DIGIC 6
  • Zoom optic 4.2x
  • Wi-Fi si NFC
  • Calitate foarte buna a imaginii
  • Pret 2500 lei
  • Vezi oferta

Sunt multe camere bune, Sony RX100 IIIPanasonic LX100 sunt doua optiuni deloc de neglijat, dar daca vrei ceva la fel de bun , dar la jumatate de pret, atunci Canon PowerShot G7 X este raspunsul pe care il cauti.

Sa nu crezi ca este vreun jaf de camera. Este un monstru, te va face sa te intrebi daca ai facut afacere buna cand ti-ai luat DSLR-ul.

canon powershot g7 x

Are senzorul de 20.2 Mp, o gramada de optiuni de control a imaginii si a luminii, nu ca la un DSLR, dar totusi… In plus, este super mica, si rezistenta la cazaturi si alte loviri ( Nu dati cu ciocanul in ea).

Canon PowerShot G7 X incape perfect in buzunar sau poseta.

Diplay-ul este de 3 inch, un LCD foarte bun, care are optiunea de a se roti la 180 de grade pentru un unghi mai bun de vizualizare. Este touchscreen, foarte bun pentru reglaje rapide , aspect care la multe camera din categoria compacta lipseste si care o apropie pe Canon PowerShot G7 X de camerele DSLR.

Blitz-ul este destul de puternic, si este incorporat in camera. Daca cumva vrei sa-i pui alt blitz, mai puternic, nu ai cum. Camera nu are construit slotul pentru asa ceva, dar micul ei blitz incorporat face treaba destul de bine.

canon powershot g7 x

Auto focusul este ok, senzorul focalizeaza in 31 de puncte.

Lentila este chiar buna, chiar foarte buna, ofera un registru de focalizare intre 24 si 100mm si o deschidere de maximum f/1.8-2.8 la zoom. Poate focaliza corect si la o distanta de 5 cm de obiectiv.

Calitatea imaginii este ingrijorator de spectaculoasa pentru o camera compacta ( ingrijorator pentru DSLR-uri , care vor trebui sa ridice stacheta foarte sus ).

Nu are filmare 4k si nu poti sa-i pui microfon extern, dar hei!, este camera foto, nu video. Filmeaza Full HD la 1080p/60fps , si fiindca beneficiaza de stabilizator optic de imagine nici nu o sa tremure imaginea, chiar atunci cand bei multa cafea.

canon powershot g7 x

In concluzie, Canon PowerShot G7 X este o camera excelenta, compacta si micuta astfel incat sa o iei cu tine oriunde te-ai duce. Mai ieftina decat celelate rivale ale sale din aceeasi gama, lucru deloc de neglijat. Este un high-end care merita sa fie luat in seama si care nu te va dezamagi.

Vezi ultimele oferte

eMag   Canon PowerShot GX 7 + cadou | Pret 2456 lei – vezi oferta

logo-f64  Canon PowerShot GX 7 | Pret : 2498 lei – vezi oferta

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Canon EOS 80D

Despre Canon EOS 80D – pret, specificatii

Noul Canon EOS 80D urmeaza aceeasi cale impreuna cu deja anticipatul 1DX Mark , cu ...