Acasa >> Foto & Video >> Camera Full HD Sony HDRCX240EB – pareri si pret
Sony HDRCX240EB

Camera Full HD Sony HDRCX240EB – pareri si pret

Sony HDRCX240EB este o camera nu prea pretentioasa, destinata in specila amatorilor, ideala pentru a surprinde momentele placute din vacanta petrecute cu familia. Fiind Sony,  aveti certitudinea lucrurilor bine facute, a componentelor de calitate. 

HandyCam HDR-CX240 – camera de familie

Cum ii spune si numele HandyCam HDR-CX240, este o camera foarte usor de utilizat, orice incepator se va descurca , setarile facandu-se automat.  Puteti inregistra Full HD sau HD pana la 2 ore , la o rezolutie HD de 1920 x 1080/ 50p sau 1440×1080 , 1280 x 720 / 25p, format mp4. Formatul mp4 este un format accesibil, se poate vedea la orice calculator.  

Ce este mai important la aceasta camera !?

Procesorul de imagine BIONZ X   reduce foarte mult nivelurile de zgomot din imagine. Impreuna cu senzorul CMOS Exmor R  veti reproduce imagini foarte clare, naturale, detaliate.  Lentilele sunt de calitate Carl Zeiss Vario – Tessar , cu un zoom optic de 27x . Impreuna cu tehnologia Clear Image Zoom puteti sa mariti destul de mult si sa nu pierdeti din calitatea imaginii. 

Test filmare Sony HDRCX240EB

Filmarea se face pe un MemoryCard, camera suportand mai multe tipuri de memorie : Memory Stick Micro,MicroSDHC,Micro SDXC, Micro SD . Folosind modurile automate prestabilite veti obtine intotdeauna imagini si filmari profesionale, nefiind nevoie de ajustari care va pot da batai de cap. 

Avand doar 190g Sony HDRCX240EB este usor de transportat si foarte folositoare in concedii sau vancante. Este un model accesibil ca pret , fiind acum la promotie la Emag. 

Sper ca iti este de folos acest articol. Daca ai alta parere sau vrei o alta recomandare, poti lasa un comentariu sau imi poti scrie pe adresa de email zahariabogdan[at]ymail.com. 
 
handycam hdr cx240 ecranvezi oferta 1Camera video Sony HDRCX240EB, Full HD, Negru                                                     
Pret : 900  lei

 

 

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

canon powershot g7 x

Canon PowerShot G7 X – pret , specificatii

Canon PowerShot G7 X  este o camera compacta , mica, dar care se transforma intr-un ...