Acasa >> Gaming >> Bluetooth Bose AE2w – recomandare casti pentru gameri

Bluetooth Bose AE2w – recomandare casti pentru gameri

Grafica jocurilor pe calculator in ziua de azi este extraordinara. Imaginile sunt aproape reale, cu greu iti dai seama ca este vorba de realitate virtuala. Odata cu grafica, s-a dezvoltat si sunetul. Daca inainte nu prea conta ce fel de casti/boxe ai , acum calitatea sonora este la fel de importanta la un joc,  ca si partea grafica.

O experienta placuta de joc o obtii atunci cand ai un sistem performant grafic impreuna cu unul audio de top.   

De Black Friday am reusit sa cumpar un sistem de gaming performant. Iar acum sunt in cautarea unui solutii audio care sa ma multumeasca. La recomandarea unui prieten m-am decis  sa imi cumpar casti produse de BOSE . M-am oprit aupra castilor Bluetooth Bose AE2w .

BOSE, pentru cei care nu stiu, este lider mondial in echipamente de sunet , firma concentrandu-se pe calitatea sunetului , fata de alte firme care sunt inreresate mai mult cat de zgomotoase sunt echipamentele lor.  

Unul dintre motto-urile firmei este “ Cere o demonstratie ”, ceea ce o sa fac si eu la showroom-ul de pe Calea Floreasca , nr 77 din Bucuresti.

Ma intereseaza mult castile Bose AE2w . Ce am citit pana acum “suna foarte bine” :

  • Sunt usoare , doar 149.5g – conteaza mult deoarece joc cel putin 2 ore pe zi si nu vreau sa am dureri de cap sau de urechi
  • Se conecteaza si prin Bluetooh – un alt punct forte . Au raza de actiune de pana la 9 m. O distanta suficienta zic eu ; de la canapea pana la smart tv fiind cel mult 4 metri.
  • Se pot conecta doua dispozitive deodata – Datorita bluetooh-ului acest lucru este posibil.De ex :  Conectezi castile la calculator prin cablu si telefonul prin bluetooh .
  • Se aud foarte bine, blocheaza bine zgomotul din afara – asta ramane de vazut, de testat in showroom.
  • Arata foarte bine – aici sunt de acord , dupa cum vedeti si in pozele de mai jos.

bose ae2w

bose ae2w

Verdict : Nu inca ! Sunt multumit de ce am citit si vazut despre Blose AE2w. Acum trebuie doar sa testez si revin cu un verdict.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Curiozitati despre forarea puturilor

Geologii care lucrau undeva în Siberia îndepărtată au forat o groapă de aproximativ 14,4 kilometri ...