Blackberyy Z40, fratele mai mare a lui Z30, va fi lansat in curand. Z40 este mai mare decat modelul precedent , atat ca display dar si ca configuratie hardware. Oricum va fi un plus adus companiei canadiene in lupta pentru telefonul anului.

Salut! Sunt eu , BlackBerry Z40.

Firma canadiana incearca de ceva vreme sa revina in top. Anul trecut au lansat modelul BlackBerry Priv, si acum o sa lanseze inca un monstru Android si anume BlacBerry Z40. Cu acest telefon, BlackBerry se asteapta sa concureze cu principalii sai rivali Samsung, LG, …

Ce putem spune desre specificatiile lui Z40. Va fi un telefon cu un ecran de 5.5 inch Quad HD . Va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 801 si de Adreno 320 CPU. Bateria sa de 3000mAh te va tine cel putin 4 zile in regim normal de folosire.

Memoria sa va fi de 3GB RAM , iar capacitate de stocare de cel putin 32 GB, cu posibilitatea maririi la 64GB, folosind un card microSD.Cat despre camera, in spate vom avea 13MP iar pentru selfie-uri , o camera de 5MP.

BlackBerry Z30

BlackBerry Z40 – pret si disponibilitate

Zvonurile spun ca mai avem de asteptat pana sa-l vedem. Cel putin 8 luni. Fiind fratele mai mare a lui Z30, ne asteptam ca si pretul sau sa fie mai mare, undeva in jurul sumei de 500$.

Vezi oferta BlackBerry Z online