Acasa >> Mobile >> BlackBerry Z40 – pret, specificatii si data lansarii
BlackBerry Z40

BlackBerry Z40 – pret, specificatii si data lansarii

Blackberyy Z40, fratele mai mare a lui Z30, va fi lansat in curand. Z40 este mai mare decat modelul precedent , atat ca display dar si ca configuratie hardware. Oricum va fi un plus adus companiei canadiene in lupta pentru telefonul anului.

Salut! Sunt eu , BlackBerry Z40.

Firma canadiana incearca de ceva vreme sa revina in top. Anul trecut au lansat modelul BlackBerry Priv, si acum o sa lanseze inca un monstru Android si anume BlacBerry Z40. Cu acest telefon, BlackBerry se asteapta sa concureze cu principalii sai rivali Samsung, LG, …

Ce putem spune desre specificatiile lui Z40. Va fi un telefon cu un ecran de 5.5 inch Quad HD . Va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 801 si de Adreno 320 CPU. Bateria sa de 3000mAh te va tine cel putin 4 zile in regim normal de folosire.

Memoria sa va fi de 3GB RAM , iar capacitate de stocare de cel putin 32 GB, cu posibilitatea maririi la 64GB, folosind un card microSD.Cat despre camera, in spate vom avea 13MP iar pentru selfie-uri , o camera de 5MP.

BlackBerry Z30

BlackBerry Z40 – pret si disponibilitate

Zvonurile spun ca mai avem de asteptat pana sa-l vedem. Cel putin 8 luni. Fiind fratele mai mare a lui Z30, ne asteptam ca si pretul sau sa fie mai mare, undeva in jurul sumei de 500$.

Vezi oferta BlackBerry Z online

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...