Acasa >> Mobile >> Despre BlackBerry Passport : pret, specificatii si pareri

Despre BlackBerry Passport : pret, specificatii si pareri

BlackBerry Passport este telefonul oamenilor de afaceri, un telefon cu performante ridicate. Nu este lansat recent,  dar faptul ca inca pretul sau este destul de ridicat ( peste 1500 lei ) , dovedeste ca avem de-a face cu un smartphone premium. 

BlackBerry Passport –  pareri si specificatii

“Once you go Black (Berry) you never come back! “

Puncte forte BB Passport

  • Grozav pentru activitati zilnice
  • Bateria foarte buna
  • Spatiu si conectivitate buna
  • Constructie solida

BlackBerry Passport este acel telefon creat special pentru oamenii de afaceri . Sub capota sa gasim un procesor quad-core Snapdragon 801 la o frecventa de 2200, care impreuna cu memoria RAM de 3GB face fata cu brio la majoritatea aplicatiilor si ceea ce este important, nu se blocheaza.  Spatiul de memorie este de 32GB , dar daca ti se pare putin , poti sa o maresti pana la 128GB prin card microSD. blackberry passportblackberry passportCiteste mai multe pareri >>

Ecranul de 4.5 inch IPS este protejat cu Corning Corilla Glass 3. Pe partea foto , BB Passport are o camera principala de 13MP cu zoom digital 3X si una secundara de 2MP.  Pentru a obtine fotografii perfecte avem o gramada mare de functii la dispozitie : Auto Focus,  Stabilizare optica a imaginii (OIS), Senzor imagine pentru iluminarea din spate,  Stabilizator imagine Touch focus.

blackberry passportSursa foto

Ce este placut la BlackBerry Passport este tastaura QWERTY. Foarte utila mai ales atunci cand editezi texte.  Sistemul de operare este BlackBerry 10, iar lista de aplicatii preinstalate este asta : BlackBerry Hub (Email and Social Messaging), Universal Search, Calendar, Contacts, Browser, Text Messaging, Clock, Calculator, Documents To Go™, Print To Go™, File Manager, Adobe® Reader, BlackBerry® Remember BBM™ (Voice and Video), BlackBerry® World™, Facebook®3, Twitter®3, LinkedIn®3, Games, YouTube®, Maps/Navigation, Smart Tags (NFC) .

BlackBerry Passport – pret

Telefonul se afla in rafturile magazinelor online. Vezi oferta online pe dwyn.ro.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...