Acasa >> Mobile >> O prima discutie despre Asus Zenfone AR : specificatii, pret si data lansarii
Asus Zenfone AR

O prima discutie despre Asus Zenfone AR : specificatii, pret si data lansarii

Lenovo Phab 2 Pro este primul smartphone creat dupa proiectul Tango. Si acum, al doilea model de smartphone care va beneficia de Tango se pare ca va fi Asus Zenfone AR.

Asus Zenfone AR – al doilea smartphone cu tehnologie Tango

Dupa cum stiti, Lenovo Phab 2 Pro este un smartphone echipat cu camera Google Tango 3D si aplicatii 35AR.  Tango iti permite sa capturezi obiecte in 3D si sa face multe chestii cu ele pe urma ( le poti muta printr-o camera, le poti masura , etc ). Poti citi mai multe despre Lenovo Phab 2 si despre Tango aici.  Mai jos este si un video cu prezentarea tehnologiei Tango la Tech World 2016.

Si dupa Phab 2 Pro, Zenfone AR este al doilea telefon care vine cu aceasta tehnologie. Asus este faimos pentru laptopurile sale, de aceea vor ca si telefoanele sale sa fie ceva aparte, specific lor. Ne asteptam ca la CES 2017 sa mai vedem si alte modele , printe care si ZenFone 4 ( urmasul lui ZenFone 3 ) .

Pe viitor, compania de laptopuri vor sa creeze un fel de “all-in-one” ; cumva sa combine cele trei produse : laptop, tableta si telefon intr-un smartphone . Mai mult ca sigur ca vor reusi. Oricum asta este tendinta a mai multor companii. Sa nu uitam de Nokia , care cu Lumia 950 XL a cam reusit acest lucru.

Asus Zenfone AR : pret si data lansarii

Dupa spusele companiei, pretul nu va fi foarte mare. Chiar daca specificatiile vor fi de top, Asus doreste sa “prinda” cati mai multi clienti. D-abia prin 2017 vom mai discuta mai pe larg despre acest smartphone. Daca nu mai ai rabdare pana apare Asus Zenfoen AR poti verifica oferta online ASUS in Romania , poate gasesti ceva care sa te multumeasca.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...