Acasa >> Mobile >> Apple iPhone 7 se va lansa in 3 modele : iPhone 7 Pro, Plus si …
iPhone 7

Apple iPhone 7 se va lansa in 3 modele : iPhone 7 Pro, Plus si …

iPhone 7 va fi lansat undeva pe la mijlocul lunii septembrie. Dupa ultimele zvonuri, vom avea parte de trei variante : iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro. "Cireasa de pe tort" va fi iPhone Pro. 

iPhone 7 Pro este mai bun decat 6s 

Conform spuselor celor doi producatori Pegatron si Foxconn – companiile care au asamblat versiunile anterioare de iPhone- pe banca de lucru exista trei modele. Schimbarile se vor vedea numai la variantele de sus iPhone Plus si Pro. Din imaginile care circula pe net, vedem ca unul dintre ele va avea un dual-camera si un design minunat.

iPhone 7

Mai intai hai sa vorbim de varianta standard. iPhone 7 nu va fi diferit cu mai nimic fata de modelul precedent iPhone 6s. Chiar si pe partea de design , zici ca sunt la fel. Va veni cu 2GB RAM, 128GB ROM, un display de 4,7 inch LCD, o camera de 12MP in spate si una de 5MP in fata.

Asa ca , daca doriti sa simtiti vreo schimbare, va trebui sa achizitionati varianta Pro sau Plus. Ambele vor veni echipate cu un display de 5.5 inch FULL HD, cu 3GB RAM, iOS 10 si dual camere. Versiunea iPhone Pro 7 va avea in plus o capacitate de stocare mai mare de pana la 256GB.

Pret si disponibilitate

Mai sunt cateva luni pana cand il vom vedea pe rafturile magazinelor online. Pretul sau va fi cuprins intre 700$ si 900$, in functie de modelul selectat. Ce credeti despre noul model de iPhone? Lasati gandurile voastre mai jos.

Afla primul din lista de mai jos, cand intra in stoc iPhone 7.

quickmobile   vezi oferta
flanco   vezi oferta
emag   vezi oferta
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...