Acasa >> Foto & Video >> Aparate foto si video – cele mai bune ca raport calitate pret
aparate foto video

Aparate foto si video – cele mai bune ca raport calitate pret

De unde poti cumpara cele mai bune aparate foto si video !? Si aici ma refer la raportul calitate / pret. Atunci este clar ca un magazin special, de profil este raspunsul. F64 este un magazin online care se ocupa in special de  tot ce are legatura cu arta fotografica sau arta video : de la aparate foto/video, la carti si reviste de specialitate.

Siteul este bine structurat , usor de utilizat, cu un singur click ajungand rapid pe pagina produsului. Pe langa toate acestea , ca orice magazin ce se respecta, are si oferte speciale care sunt intotdeauna bune de urmarit.

Magazinul este foarte cunoscut intre pasionatii de arta fotografica/video. Si asta datorita serviciilor oferite si a produselor de calitate pe care le ofera. Un serviciu pe care nu toti il au este cel dedicat fidelitatii. Daca esti un client fidel poti beneficia de preturi speciale.

De asemenea , F64 are un blog unde prezinta cele mai noi produse care intra pe piata romaneasca. Frecvent magazinul organizeaza concursuri, unde poti castiga accesorii foto si chiar aparate foto profesionale. Live chatul este prezent pe site , pentru ati oferi sfaturi atunci cand te hotaresti sa achizitionezi un produs.

Oferta speciala F24

Toate produsele oferite beneficiaza de garantie, de posibiliatea returnarii (14 zile ) , de transport (produsul va ajunge la tine in acceasi zi daca esti din Bucuresti si a doua zi daca esti din provincie) dar si de un serviciu nou in Romania – asigurarea produsului ( poti sa iti asiguri camera foto/video , iar daca se intampla ceva neplacut ti se returneaza suma).

Ce mi-a placut la acest site este ca ofera si produse refurbished dar si produse folosite (second hand) , care functioneaza normal si au un pret mult mai mic decat unul nou.

Refurbished/resigilate sunt produse aproape noi , numai ca au avut ambalajul desfacut din diferite motive : ori au fost prezentate intr-un showroom sau pur si simplu din cauza transportului. Dupa ce au fost testate si resigilate, au fost oferite spre vanzare , unele produse fiind cu 50% mai ifetine fata de pretul unuia nou.

Produsele folosite , sunt produse second hand , testate si puse spre vanzare. Sistemul functioneaza in regim de consignatie. Utilizatorii, clientii ofera aparatele foto functionale pe care nu le mai folosesc spre vanzare prin intermediul site-ului F64. La fel, pretul unui produs folosit este mult mai mic decat unul nou. 

 Oferta speciala F24

Ce este placut de urmarit sunt ofertele speciale. Poti obtine astfel reduceri de pana la 70% sau cadouri , dar doar la produsele care fac obiectul promotiei. F64 are multe oferte speciale , care se schimba aproape saptamanal.


F64 puncte forte :

  • Magazin serios de specialitate
  • Gama larga de produse foto/video
  • Multe promotii si concursuri cu premii
  • Raportul calitate/pret  foarte bun
  • Suport online via live chat / telefon
  • Preturi preferentiale pentru clientii fideli

Nota : 8,5 | Vezi oferta magazin

 

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

canon powershot g7 x

Canon PowerShot G7 X – pret , specificatii

Canon PowerShot G7 X  este o camera compacta , mica, dar care se transforma intr-un ...