Acasa >> Infozone >> Anvergura Production – Live Broadcast de cea mai buna calitate
anvergura broadcast

Anvergura Production – Live Broadcast de cea mai buna calitate

Tot mai des oamenii vor sa transmita live in anumite momente. Pentru aceasta, ei au nevoie sa faca o transmisiune in direct de la evenimente , insa, nu orice fel de transmisiune, ci una de calitate.

Sunt multe persoanele care fac live pe retelele de socializare de la diverse evenimente, insa, una e sa faci un live cu telefonul si cu totul altceva este sa apelezi la o firma care se ocupa de live broadcast  pentru a transmite un eveniment.

Firmele care se ocupa de astfel de servicii stiu clar ce anume au de facut. Ele vin la evenimentul respectiv pentru a transmite totul la o calitate cat mai buna. Multe persoane sunt interesate de streaming online  de calitate, deci ai nevoie de profesionisti pentru acest lucru.

In Romania exista cateva companii serioase care se ocupa de transmisiuni live. Printre acestea se regaseste si compania Anvergura Production, o companie care asigura transmisiuni live atat pentru TV, cat si pentru online. Astfel te asiguri de faptul ca ai parte de o transmisiune de calitate si de o filmare eveniment  cu cele mai bune echipamente.

In cazul in care nu poti realiza conexiunea la Internet pentru a transmite un eveniment, nu iti fa griji, deoarece specialistii de la Anvergura Production asigura transmisie la calitate Full HD si cu ajutorul Internetului prin satelit. Asadar, poti transmite din locuri in care oamenii nici nu au auzit de conexiune la Internet.

Astfel de companii sunt solicitate tot mai des, deoarece oamenii sunt tot mai dornici sa poata vedea ce se intampla la anumite evenimente la care nu pot ajunge. In plus, o astfel de transmisiune poate fi benefica pentru persoanele care vor sa se transmita un anumit eveniment, in sensul ca pot sa fie vazute de clienti, parteneri sau prieteni.

O transmisiune live e destul de greu de realizat pe cont propriu, fapt pentru care cele mai multe persoane apeleaza la o solutie sigura – apeleaza la Anvergura Production.

Pe langa faptul ca se ocupa de transmisiunea evenimentelor live, cei de la Anvergura Production ofera si alte tipuri de servicii – video, car TV, animatii, Social Media, Lights, Voice-Over, inchiriere echipamente foto-video, sonorizare si multe alte servicii. Toate detaliile care te intereseaza le gasesti pe anvergura.ro.

Atunci cand vrei sa faci lucruri de calitate ai nevoie in mod clar de profesionisti care sa te ajute. Pentru transmisiuni live la o rezolutie Full HD, calitatea si profesionalismul poarta un singur nume – Anvergura Production.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...