Acasa >> Infozone >> Android N, N de la Nutella
Android N

Android N, N de la Nutella

In ultima vreme barfeam despre cum s-ar numi noul sistem de operare al celor de la Google, si ma refer la asa zisul Android N.

Android N : doar N sau mai este si ceva !?

Android N este ultima versiune a sistemului de operare Android. Se asteapta sa avem vreo 5 versiuni beta , pana la lansarea finala stabila. In fiecare luna este oferita o versiune mai buna. In mai, Google a anuntat ca va tine cont si de parerea publicului cand vor alege denumirea.

Android N

Se pare ca cei de la Google le cam plac dulciurile, sau cel putin denumirile lor. Am avut in trecut Android Marshmallow , Lillipop , Android KitKat, pana si Android Ice Cream Sandwich. Asa ca sansele ca Android N sa aiba o denumire asemanatoare este foarte mare.

Au fost unele voci care spuneae ca  Android N vine de la “ NU, Google nu a ales un nume inca ! “.  Acum nu mai este valabila aceasta afirmatie , mai ales ca au fost mici “scapari” oferite de dl. Hiroshi Lockheimer – marele sef la Android si Chrome OS.

Hiroshi a spus mentionat cuvantul “Nutella ” de cel putin 3 ori pe contul sau de Twitter, din februarie pana acum.  Tweet-urile acestui vice-presedinte ne duc cu gandul ca noul sistem de operare Android va purta numele Nuttela.

Nu stim siguri daca o sa fie asa. Personal mie imi place Nutella pe paine, asa ca nu m-ar deranja daca si pe mobil meu ar fi tot Nutella. 🙂

Android N – data lansarii si disponibilitate

AndroidN a fost deja lansat. Dar inca vorbim de versiuni beta. Versiunea finala sa astepta sa fie terminata la sfarsitul verii. Probabil prin octombrie o sa avem dispozitive mobile preinstalate cu Android Nutella.

Vezi oferta de telefoane mobile cu Android

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...