Acasa >> Infozone >> Sfaturi si recomandari atunci cand cumperi o tableta
tablete de black friday 2016

Sfaturi si recomandari atunci cand cumperi o tableta

Sunt foarte multe optiuni atunci cand vine vorba de tablete. Fie ca discutam de tablete mici care le folosesti atunci cand te deplasezi , de tablete care pot inlocui cu succes laptopurile sau de tablete care le folosesti pentru divertisment, cand trebuie sa alegi din atatea modele bune, poate fi foarte dificil.

Sfaturi tableta

Principalele aspecte care trebuie luate in considerare cand esti in cautarea celei mai bune tablete pentru tine sunt dimensiunea si pretul. Tabletele mai mari sunt excelente pentru acasa , in timp ce tabletele mici sunt ideale daca esti o persoana care se deplaseaza foarte mult si nu prea ai timp de a sta jos sa citesti. Trebuie luate in considerare si acele modele de tablete hybrid , in special cele Windows care pot inlocui cu usurinta un laptop.

Testele facute pe aceste modele de tablete s-au concentrat mai mult pe performanta , in special pe viteza de reactie (procesor), dar si pe softul instalat , daca este o tableta usor de utilizat sau nu. Designul , calitatea ecranului , bateria si nu in ultimul rand pretul au jucat si ele un rol important in alcatuirea acestui top.

Trebuie tinut cont si de posibilitatea conexiunii la internet. Cu totii ne dorim ca tableta sa fie permanent conectata la net. De aceea trebuie vazut daca suporta wifi, 3G sau 4G.

Oricare ar fi preferintele tale , ti-am pregatit o lista cu cele mai bune tablete, in functie de posibilitatea folosirii lor. Alege din lista de mai jos modelul care ti se potriveste, si pentru a afla mai multe informatii poti apasa pe numele fiecareia.

 Recomandari tablete

Pentru a accesa mai multe informatii despre modelele propuse este de ajuns sa faceti un click pe numele fiecaruia.

Sper ca iti este de folos acest articol. Daca ai alta parere sau vrei o alta recomandare, poti lasa un comentariu sau imi poti scrie pe adresa de email zahariabogdan[at]ymail.com. 
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Smartphone Xiaomi Redmi 5 Plus

Despre Xiaomi Redmi 5 Plus : 4GB Ram, baterie mare de 4000mAh…

Xiaomi Redmi 5 Plus este un super gadget lansat la finalul lui 2017. Are un ...