Acasa >> Infozone >> Accesorii pentru o imprimanta

Accesorii pentru o imprimanta

Cititor de carduri de memorie încorporat

Puteți căuta o imprimantă cu un cititor încorporat de carduri de memorie care acceptă formate precum Secure Digital, MultiMediaCard sau Memory Stick Duo. Acest lucru vă permite să accesați cu ușurință și, cu unele imprimante, să vă editați fotografiile fără să utilizați un computer.

Cerneală și toner

Multe imprimante folosesc trei culori de cerneală – cyan, magenta și galben sau CMY – pentru imprimarea în culori. De multe ori, aceste imprimante utilizează un cartuș de cerneală tricolor și un cartuș separat de cerneală neagră pentru imprimare monocromă. Alții adaugă negru pentru a crea un model cu patru culori, CMYK, pentru a produce imagini cu contrast ridicat.

Este util să vă gândiți la costurile de înlocuire atunci când alegeți o  imprimantă laser color precum Kyocera Ecosys  sau cu cerneala  și cât de mult veți tipări în medie. Dacă este o imprimantă color, acceptă cartușe de cerneală individuale? Dacă acceptă numai cartușe tricolor, va trebui să înlocuiți întregul cartuș când nu mai există decât o singură culoare. Pe de altă parte, aceasta poate să nu fie o problemă dacă intenționați să utilizați imprimanta în primul rând pentru imprimări alb-negru.

Conectarea la imprimanta dvs.

Există mai multe moduri de a trimite documente către imprimanta dvs. În timp ce cablurile USB sau alte conexiuni prin cablu au fost anterior standard, majoritatea imprimantelor noi oferă mai mult de o opțiune. Aplicații precum Apple AirPrint și Google CloudPrint oferă servicii de imprimare bazate pe cloud, care vă oferă libertatea de a imprima de oriunde – chiar de pe telefon. Conectați-vă fără fir la imprimanta bunicii și trimiteți-i cea mai recentă imagine a nepoților. Trimiteți un document imprimantei dvs. pe măsură ce avionul dvs. vine și așteptați la birou, pregătit pentru următoarea întâlnire. Unele aplicații oferă chiar alerte automate atunci când nivelul de cerneală și toner este scăzut, astfel încât să puteți reordona direct de pe telefonul smartphone. Majoritatea imprimantelor oferă de asemenea propria aplicație mobilă, oferindu-vă și mai multe opțiuni de conectare și tipărire.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Care este viitorul încălțămintei?

Problema noastră actuală despre SNEAKERS este tematica viitoare – și ne uităm la viitoarele modele ...