Acasa >> Casa & gradina >> Pana la 65 la suta reducere la aparate frigorifice, masini de spalat ….
reducere electrocasnice emag

Pana la 65 la suta reducere la aparate frigorifice, masini de spalat ….

Emag.ro ofera in saptamana ce vine pana la 65 la suta reducere la electrocasnice. Pentru o cautare mai buna, toata produsele aflate in promotie sunt impartite pe mai multe categorii: aparate frigorifice, masini de spalat rufe, incorporabile si aragazuri, masini de spalat vase, ingrijire locuinta si tesaturi, preparat cafea si bauturi, aparate de bucatarie, climatizare si articole pentru menaj.

Am cautat pentru voi

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA

whirpool-bsnf8451

 

Este o combina A + cu un volum total de 312 L ( 218 frigider si 94 congelator ). Vine cu dispenser de apa, bun mai ales acum pe caldura asta insuportabila. Frigiderul are 4 rafturi spatioase si 2 suporturi pe usa. Congelatorul vine cu 3 compartimente, iar sistemul de decongelare este automat.

Este toata din inox, rezista pana la 22 de ore fara curent si cantareste in jur de 74 de kg.  Are o nota de 4,7 din 5 pe emag, fiind un produs apreciat de clienti.

Pret redus cu 29% Vezi oferta 

Masina de spalat rufe  SHARP ESFC8104W3EE 8 kg, clasa A +++

masina de spalat rufe sharp  Compania japoneza Sharp este cunoscuta inca din 1957 pentru calitatea produselor sale. Sharp ESFC8104W3EE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de 8 Kg, clasa energetica A+++ si foarte silentioasa.

  La japonezi, totul se refera la modul de conservare si utilizare corecta a energiei. Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE este creata in asa fel incat simte capacitatea de incarcare si aloca exact energia necesara pentru spalare.

Cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate cu rufe, consumul de energie este redus la jumatate. Masina de spalat detecteaza automat cand este incarcata doar 50% si reduce semnificativ timpul unui ciclu de spalare si consumul de apa.

 Pret redus cu 36% – Vezi oferta

Aparat aer conditionat VORTEX VAI-A12FJ Inverter

aer-conditionat-vortex  Cu caldurile din ultimii ani, un aparat de aer conditionat devine un must have, mai ales la bloc. Vortex VAI-A12FJ este un aparat destul de inteligent ce vine cu multe functii predefinite. (Clean, Feeling, Strong, Fungusproof) .

  Cea mai interesanta este ultima, Fungusproof, fiind o functie speciala de dezumidificare si anti-mucegai. Folosind-o veti usca interiorul evaporatorului si veti preveni mucegairea lui, respectiv degajarea unui miros neplacut.

Vortex VAI-A12FJ este un aparat de racire clasa A++, cu o capacitate de racire de 12000 BTU.

Pret redus cu 300 de lei – Vezi oferta

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Galax GeForce GTX 1050

Despre GALAX GeForce GTX 1050 Ti EXOC White 4GB

De obicei, plăcile grafice au o schemă de culori pe negru sau negru și roșu. ...