Alegerea inteleapta pentru cariera ta.

Inceputuri: Mii de oameni atat din mediul corporate dar si din compani antreprenoriale romanesti si-au dezvoltat alaturi de noi competentele colaborative precum si abilitatile de leadership, sales&marketing, finante, project management sau Agile in cateva sute de programe livrate in peste 20 ani de activitate. Multi au fost influentati in alegerile lor in privinta carierei sau a evolutiei acesteia, indirect, de interactiunea cu noi.

Apoi „de la Ce competente am nevoie pentru pozitia…X ?, pana la cum fac un Cv, o scrisoare de intentie, sau un profil Linkedin, care sa ajute sa evoluez in cariera, nu a mai fost decat un pas. Si astfel pornind dinspre voi, din dorinta si placerea de a ajuta, a aparut  Consilierea profesionala in cariera printre preocuparile noastre.

Astazi –  ne gasesti adesea in postura de a rula sesiuni de training, evaluari de tip assesment centre pentru promovari sau certificari forte de vanzari profesioniste, project management sau metodologi Agile. Rar lucram si in proiecte de recrutare. Insa acest unic mix de preocupari si arii de interes, ne-au adus in pozitia de a fi extremi de bine conectati cu cerintele, asteptarile si tendintele „pietei fortei de munca”. Intelegem bine nevoile actuale pe care angajatorii le au, in privinta competentelor „momentului”, de la angajatii lor actuali si viitori.

Facem asta din 2011 (din mijlocul anterioarei crize financiare). Au fost ani dificili. Dar va multumim pentru incredere. Va suntem recunoscatori pentru ca ne-ati ajutat sa definim cum arata misiunea noastra de azi si de

Maine O echipa de profesionisti in resurse umane, management si livrare de programe training, pasionati de natura umana, de leadership si dezvoltare, ghidam oameni aflati in diverse etape ale „vietii profesionale”, sa-si construiesca, sa-si deblocheze sau sa-si repare cariera. Expertiza castigata in timp dar si din programe intensive de invatare( certificari ) este returnata catre voi sub forma celei mai potrivite solutii de cariera, pentru momentul in care te gasesti acum sau in viitorul nu foarte indepartat.

Suntem alaturi de tine. Muncim cu tine. Si il creem impreuna pe “noul TU”.

stim sa gasim balansul potrivit intre MODESTIA si AROGANTA ta, astfel incat valoarea ta sa fie evidenta in ochii potentialilor angajatori

LET’S GET STARTED!

Toti oamenii merita mai mult. Toti cei care inteleg acest „adevar” si sunt dispusi sa faca ceva in aceasta directie

Ghidam oameni aflati in diverse etape ale „vietii profesionale”, sa-si construiesca, sa-si deblocheze sau sa-si repare cariera.

0
Ani
0+
Domenii Industrii
0
Roluri & Pozitii
0+
Clienti Multumiti

Totul Optimizat: Singura oprire de care ai nevoie

Te Ajutam Sa Treci La Urmatorul Nivel

  prin Creativitate, Integritate & Inovatie

LET’S GET STARTED!

Apeleaza la competenta-Experienta noastra devine ATUUL tau !

Inceputuri: Unele dintre beneficiile pe care le-am oferit în mod constant clienților noștri includ creșterea salariului, obținerea unui job mai rapid și / sau schimbarea cu succes a industriei sau a locației.

Your Content Goes Here 96
Your Content Goes Here 70
Your Content Goes Here 70
Your Content Goes Here 70
Your Content Goes Here 70

Conteaza pe noi pentru Urmatorul Nivel

| Siguranta | Apropriere | Competenta |

LET’S GET STARTED!

Arhitectii cvpro

Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicabo.

Eric Widget
Eric WidgetCTO & Partner
Lorem ipsum dolor sit amet,
Jason Response
Jason ResponseCFO & Partner
Lorem ipsum dolor sit amet,
Jason Response
Jason ResponseCFO & Partner
Lorem ipsum dolor sit amet,

ALEGE-TI PACHETUL POTRIVIT

Cumpara Online

AFLA MAI MULT

AS VREA SA STIU…